De VCA examens worden afgenomen door middel van online examens op onze locatie. Het voordeel van deze manier van examineren is dat de uitslag direct na afloop zichtbaar is
Er kan een keuze worden gemaakt uit B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Wat houdt B-VCA in?
De B-VCA bestaat uit kennis over onder meer de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.
De B-VCA examens zijn beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Pools, Portugees, Turks, Slowaaks, Hongaars, Roemeens, Italiaans, Spaans, Litouws, Bulgaars, Deens, Ests, Fins, Grieks, Kroatisch, Lets, Maltees, Sloveens, Tsjechisch en Zweeds.

Wat houdt VOL-VCA in?
De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxvergaderingen.
De VOL-VCA examens zijn beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Wat houdt VIL-VCU in?
VIL-VCU is voor een groot deel gelijk aan VOL-VCA en bevat daarnaast ook unieke, op de intercedenten toegesneden kennis. Denk aan wetgeving en verantwoordelijkheden in de relatie ‘inlener - uitzendorganisatie – uitleenkracht’. De leerstof die niet van toepassing is op intercedenten die uitsluitend op kantoor werken, zoals taakrisicoanalyses of ongevallenonderzoek, is niet opgenomen in VIL-VCU.
De VIL-VCU examens zijn beschikbaar in de volgende talen: Nederlands en Engels.

De meest actuele VCA examendatum is in de agenda te vinden.

 

Contact

Telefoon: 06 2906 5149
Email: info@excd.nl
Website: www.excd.nl

Examen Centrum Drechtsteden,
     't Bouwhuys
     MH Trompweg 229
     Dordrecht

Over Ons

De Drechtsteden hebben een officieel erkend examencentrum. Examencentrum Drechtsteden faciliteert computerexamens voor VCA, WFT, ECDL en andere examens.
Gratis parkeren en gemakkelijk te bereiken per eigen- of openbaar vervoer.